Over mij

Hi, ik ben Maud Jonkhout

Hi, ik ben Maud. Ik tik op het moment van schrijven nog net niet de halve eeuw aan, maar ik heb eigenlijk niet zoveel met nummers en leeftijden. Ik noem mezelf een trotse Haagse, ben er geboren, maar heb er helemaal niet zo lang gewoond. Blijkbaar kan een stad ook in je ziel zitten. Ik woon nu alweer ruim 20 jaar in het oosten van het land, en droom steeds minder stiekem van een licht huis aan de kust.

Getallen mogen dan mijn ding niet zijn, ik heb wel heel veel met leren en ontwikkelen. Al sinds jong gefascineerd door, en bezig met zelfontwikkeling en de hoeveelheid gelezen zelfhulpboeken is dan ook gruwelijk groot. Of die me echt verder hebben geholpen betwijfel ik nog steeds, en de verslaving is grotendeels onder controle, maar het vlees is af en toe zwak.

Ik heb in mijn jeugd en ook daarna, zoals bijna ieder ander, wat mentale blauwe plekken opgelopen. En ben daar jaren geleden uiteindelijk echt, met fijne professionele hulp dit keer, fors mee aan de gang gegaan. Daardoor kwam er ruimte voor mijn grote liefde voor mensen, een fascinatie voor ons gedrag, en mijn zoektocht naar kennis en inspiratie om samen verder te kunnen ont-wikkelen.

Ik ben een mazzelaar, want veel van mijn dromen zijn al uitgekomen; ik woon samen met mijn grote liefde en twee hele knappe katten in een superfijn huis in het bos.

Ik heb het ruim twee jaar geleden aangedurfd om zzp’er te worden en mag daarin de mooiste opdrachten doen. Ik ontmoet regelmatig geweldige mensen van wie ik veel leer en die me ieder op hun manier inspireren. Kortom: buiten het droomhuis aan de kust heb ik weinig meer te wensen.

Ik heb veel passies en interesses, en heb vaak te horen gekregen dat ik iets moest kiezen, me moest specialiseren, focus aanbrengen. Uiteindelijk heb ik me gerealiseerd, en geaccepteerd dat dat niet bij me past. Ik wil niet kiezen, en hoef dat ook niet hoef te doen! Al mijn kennis, ervaring, passies en interesses dragen samen bij aan wie ik ben en hoe ik in de wereld sta. En breng ik dat allemaal mee om mijn bijdrage te leveren aan jouw Wijsheid in Uitvoering.

Mijn motto

“Humor is altijd gepast, zelfs en vooral in de donkerste tijden”