Word jij mijn held?

Voor jezelf

Jouw verlangen: Jij wilt meer, anders, beter. En dat lukt je nu niet. Je voelt dat het er zit, maar je kan er nog niet helemaal bij.

Ik geloof  dat we allemaal uniek zijn, en daarin volledig gelijkwaardig. Ik geloof er ook in dat we, om in een maatschappij te passen die gebaseerd is op de blauwdruk van een paar mensen, fors geconditioneerd moeten zijn. En ik geloof dat de meeste van die conditioneringen niet passen bij wie we van nature zijn, en we onszelf daarom uitputten en ons geforceerd laten leven.
Resoneert dit bij je? Ja? Super! Ik ondersteun je graag naar meer, anders, beter. Ik ondersteun je om de ultieme held te worden. Jezelf. 

En juist omdat iedereen uniek is, geloof ik niet in kant-en-klaar trajecten waarin alles van begin tot eind vaststaat. Ik ga liever met jou op reis, waarin jij en jouw verhaal centraal staan. Waarin jij je gehoord en gezien voelt en jij bepaalt waar je mee aan de gang wilt, wanneer je waarmee wilt doorgaan, en natuurlijk ook wanneer je wilt stoppen. Het is jouw reis, jij zet de stappen, jij weet wanneer je gearriveerd bent. En ik loop met je mee zolang jij dat wilt. 

Je mag eerst proeven!

Ongeacht hoe de reis loopt, we beginnen altijd met een proeverij van 2 uur, online. In die 2 uur ga ik je aan de hand van jouw verhaal kennis laten maken met mij en mijn gereedschapskist, die zowel gevuld is met praktische coachingsvaardigheden, en Waarderend Onderzoeken, als Human Design, tarot, en systemisch werk. Waarom? Omdat ze ieder op hun eigen manier jou een onbevooroordeeld inzicht geven en/of je een spiegel geven. En bij al dit inhoudelijk moois krijg je mij, met mijn gevoel voor humor, mijn volledige aandacht, en ruim 50 jaar levenservaring, erbij. 

Vaste prijs proeverij: € 249,- excl BTW

En daarna?

Na de proeverij bepaal jij of we  het daarbij laten, of dat we  daarna samen verder gaan op een kortere of langere reis.
Wat het resultaat gaat zijn weten we allebei niet van te voren. Wat ik je wel kan beloven is dat het naast inzichtelijk en leerzaam, ook vooral leuk, open, en ontspannen wordt, en alles wat jij meebrengt, is welkom bij mij.

Absolute must: de KLIK!

Ik geloof dat alleen als er een wederzijdse klik is, we samen bergen kunnen verzetten, ongeacht de reis. Geloof jij dat ook,en heb ik je nieuwsgierig gemaakt? 

Laat het me weten! Dan plannen we een vrijblijvende kennismaking van maximaal 30 minuten, telefonisch of online.