Aanbod

Inspireren

Mijn inspiratie haal ik uit alles. Mensen om me heen, boeken, films, muziek, de natuur, grote thema’s in de wereld en het leven. Mijn bronnen van inspiratie hoeven niet altijd licht of vrolijk te zijn. Sterker nog, de inspiratie voor mijn belangrijkste wijsheden en ont-wikkeling haal ik uit de schaduwkanten, zowel van mij, als die van de wereld om me heen.
Om chocola te kunnen maken van alles wat me inspireert, heb ik ankers nodig. Ankers die me helpen om dingen te duiden en te plaatsen, zodat ze me kunnen ondersteunen in mijn ont-wikkeling en me een wijzer mens kunnen maken.
Mijn eerste ankers waren mijn ouders, en mijn meesters en juffen op school. Later werden het mijn vrienden, collega’s en leidinggevenden, en boeken. Weer later kwamen daar coaches en docenten van mijn coachopleiding bij.

Ik geloof  dat we allemaal uniek zijn, en in onze uniciteit, gelijkwaardig. Ik geloof er ook in dat we, om in een maatschappij te passen die gebaseerd is op de blauwdruk van een paar mensen, fors geconditioneerd zijn. En dat de meeste van die conditioneringen niet passen bij wie we van nature zijn, en we onszelf daarom uitputten en ons geforceerd laten leven.

Op basis van voor mij mooie tools vanuit o.a. Human Design, Gene Keys, Waarderend Onderzoeken, de universele wetten, en de Reis van de Held(in) ben ik zelf een poos geleden gestart om me bewust te worden van mijn conditioneringen, ze los te laten en daarmee stap voor stap terug te gaan naar wie ik oorspronkelijk ben en het leven dat ik mag leiden. Het heeft stevige inzichten gebracht, een hoop opluchting en inmiddels, nog onderweg, een veel fijner leven met meer energie, en meer lol. Ik ben nu al nieuwsgierig wat het leven, en ik zelf, me nog te brengen heeft, en ik zie het enthousiast en vol vertrouwen tegemoet!

Ik merk dat ik, door dit pad te lopen en mezelf daarin te laten zien, ook voor anderen inspirerend kan zijn. En daar gaat het voor mij ook om: door zelf te ont-wikkelen en mijn eigen Wijsheid in Uitvoering steeds meer in mijn leven te weven, anderen te inspireren naar hun Wijsheid in Uitvoering.

Ik heb (nog) geen kant-en-klaar trajecten, geen vaste werkvormen om aan te bieden. Juist omdat iedereen iets anders wil en iets anders nodig heeft.

Wil je samen met mij kijken of we een klik hebben en of we een poosje samen op willen lopen?

Neem dan vooral contact op voor een goed en vrijblijvend gesprek!