Word jij mijn held?

Voor je organisatie

Mensen die andere mensen helpen, voor mij zijn jullie allemaal helden. Ik heb er velen ontmoet. In de (jeugd-)zorg, het onderwijs, bij de politie, en ook gewoon bij mij in de buurt.

Al die bevlogen helpers zouden er samen voor moeten kunnen zorgen dat mens, dier en natuur, jong en oud, het goed hebben. Maar dat is niet zo. Terwijl al die mensen vanuit hart, ziel, en passie doen wat ze doen. Ik heb nog nooit een helper ontmoet die niet de goede intenties had. Maar wel veel helpers die toch fors de plank mis slaan. 
Ik heb ervaren hoe het is om iemand echt te kunnen helpen, en ik heb ervaren hoe het is om daar enorm de mist mee in te gaan. 

Mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor jou en jouw organisatie.

Met praktische handvatten. Door samen op zoek te gaan naar de sleutels tot beter. Door  samen te kijken wat waardevol is, wat werkt, en wat mooier en beter kan in wat niet werkt. 

Met kennis over waarderend onderzoeken, de reis van de held, en transactionele analyse in de knapzak, en 30 jaar werkervaring en 50 jaar levenservaring in mijn hart, help ik jou, je team, en je organisatie op weg naar meesterschap in de kunst van het helpen.

Maak ik je nieuwsgierig? Raak ik iets in je? Laat me dat dan weten, ik kijk graag of we een klik hebben.

Wil je weten wat ik allemaal precies heb gedaan en doe? Op mijn LinkedIn pagina staat een uitgebreid overzicht van mijn werkervaring, bij wie/welke organisatie, en ook mijn netwerk is daar te vinden.