Aanbod

Helpen

30 jaar werkervaring, op allerlei gebied, in allerlei rollen en functies, voor een aantal werkgevers. Soms leuk en een match made in heaven, soms wat minder passend. Wel altijd leerzaam en daarmee altijd een stap verder in mijn ont-wikkeling.
De kennis en de ervaring die ik heb opgedaan in alles wat ik in het verleden heb gedaan, alle organisaties die ik van binnen heb gezien en alle mensen die ik heb ontmoet en met wie ik heb samengewerkt, draag ik met me mee en zet ik met liefde in, in nieuwe rollen en functies.

Ik ben een allround professional die een passie heeft voor individuele-, team/groeps-, en organisatieontwikkeling en -transformatie. Ik maak echt contact en durf daar kwetsbaar in te zijn. Ik heb humor, en weet dingen lekker op te schrijven in de stijl die past bij het onderwerp, het doel en de doelgroep. Ik draag alles wat ik zelf leer en ont-wikkel, ook weer over aan mijn omgeving.

Mijn missie: Mensen en organisaties liefdevol onaangepast helpen worden.

Wil je kennismaken? Neem dan vooral contact op en dan gaan we (uiteraard vrijblijvend aan beide kanten) in gesprek!

Wil je weten wat ik allemaal precies heb gedaan? Op mijn LinkedIn pagina staat een uitgebreid overzicht van mijn werkervaring, bij wie/welke organisatie, en ook mijn netwerk is daar te vinden.